top of page

Jahanje

2,5-urno terensko jahanje z izkušenim trenerjem jahanja, prilagojeno izkušnjam in sezoni v letu. Izvrstno doživetje v naravi za začetnike in izkušene jahalce.

 

Privoščite si romantično jahanje v dvoje ali avanturistično raziskovanje s konji. Jahanje ima terapevtski učinek in je pravi balzam za dušo. Pozabite na hektični tempo življenja, umaknite se mestnemu središču in raziščite skrite kotičke prelepe Slovenije, njene slikovite hribe in vinograde, pomurske ravnice in bogate rečne struge.

Spoznajte
Princa in Polonco

Na 2,5-urno jahalno turo se boste podali na hrbtih izjemno prijaznih konjev Princa in Polonce. Princ in Polonca sta razumevajoča do začetnikov in kos izkušenim jezdecem. Osebni vodič Božo vam bo pomagal izbrati pravo jahalno avanturo, ki bo ustrezala vašim željam, izkušnjam in letnemu času.

S konjem po
reki dravi

Drava je pravi naravni biser srednje Evrope. Tisti, ki si jo upate raziskati, boste prijetno presenečeni nad njeno nepričakovano lepoto in neokrnjeno naravo. 

10km dolga divja struga reke Drave je popolna jahalna trasa, ki nudi odlične možnosti za različne vodne aktivnosti. Brzice, rokave in skrivni otok sredi reke je najbolj zabavno odkrivati s konji. Krajinski park Drava je en redkih, ki omogoča jahanje po vodi. Najpogumnejši plavalci se lahko spustijo po brzicah tudi sami.

jahanje po jeruzalemskih goricah

Krajinski park Jeruzalemsko-ormoške gorice je razgibano in slikovito vinorodno področje. Poskusite svetovno cenjena bela vina in izvrstno pomursko kulinariko ter si oglejte idilično pokrajino na izletu s konjem, okolju prijaznem in izjemno zabavnem prevoznem sredstvu.

vožnja s kocijo

Za tiste, ki želite bolj udobno avanturo, je na voljo vožnja s kočijo. V prleških goricah ne potrebujete avtomobila – prestavite se v preteklost in vinske kleti obiščite s kočijo. Najemite to starodavno vrsto prevoza za posebne priložnosti, kot so poroke, obletnice in drugi pomembni življenjski dogodki, ali pa kar tako, za užitek.

bottom of page