top of page

Wellness

Zakaj so wellness storitve na Podhamru edinstveno doživetje?

Wellness kotiček Podhamer se nahaja na mirni in odročni lokaciji na vrhu hribčka med Jeruzalemskimi vinogradi v Pomurju, kjer boste lahko resnično pozabili na vsakdanje skrbi. Oblikujte si svoj ritual za celostno nego telesa in sprostitev duha. Izkoristite udobnost zasebne savne, ki si jo s kombinirano pečjo lahko prilagodite kot finsko ali parno savno. Ohladite se na zunanji terasi ali s kozarcem vrhunskega vina. Za nepozabno romantično doživetje in antistresni tretma si privoščite še masažo za dva. Sprostite se v jacuzziju in odpočijte na udobnem ležišču, od koder se razprostira 180° panoramski pogled na idilično naravo Pomurja.

Unikatna wellness izkušnja

Si želite zares unikatno wellness izkušnjo brez omejitev? Zakaj ne bi po prijetni utrujenosti od razvajanja vseh čutil v tej idili kar prenočili? Občudujte sončni zahod kar iz jacuzzija in se v umirjenem tempu podajte na nočno savnanje. Dočakajte sončni vzhod kar v samem wellnessu ter kotiček za počivanje izkoristite za krepčilen spanec.

Za popolno razvajanje smo za vas pripravili 4 čisto posebne wellness programe, ki bodo zadovoljili še tako svojevrsten okus. Kot se za regijo spodobi, od tu ne boste odšli žejni, zagotovo pa željni ponovnega obiska.

Wellness paketi

hitri
pobeg

-finska/parna savna-

-jacuzzi-

-naravni sok-

Program vključuje savnanje v kombinirani finski ali parni savni ter uporabo jacuzzija za 3 ure. V kotičku za počivanje se lahko okrepčate s svežim sadjem, čaji ter ekološkimi naravnimi sokovi lokalnega proizvajalca.

3 ure -> 85€

muškatni
tretma

-finska/parna savna-

-jacuzzi-

-rumeni muškat-

-sladica-

Ta wellness tretma vključuje savnanje v kombinirani finski ali parni savni ter uporabo jacuzzija za 3 ure. Za hidracijo bodo na voljo čaji, ekološki naravni sok lokalnega proizvajalca, sadje ter buteljka izvrstnega rumenega muškata lokalnega vinogradnika, za povrnitev energije pa še sladica.

3 ure -> 105€

antistresni

program

-finska/parna savna-

-jacuzzi-

-muškat otonel-

-sladica-

-masaža po dogovoru*-

Program zajema 3-urni najem wellness prostora za savnanje v finski ali parni savni, uporabo jacuzzija, v času najema pa še masažo za dva z enim ali dvema izkušenima maserjema. Za okrepčitev bodo na voljo sadje, čaji, ekološki naravni sok lokalnega proizvajalca, buteljka izvrstnega lokalnega vina Muškat Otonel ter sladica.

3 ure -> 105€ + masaža*

kraljevski

paket

-finska/parna savna-

-jacuzzi-

-penina-

-domači kanapeji-

-nočitev za dva-

Tale luksuzni wellness paket vključuje najem zasebnega prostora s kombinirano finsko ali parno savno ter jacuzzijem do jutranjih ur. Nočitev za dve osebi je na voljo kar v samem wellness prostoru, kjer se nahaja udobno ležišče s panoramskim pogledom na okoliške vinograde. Za posebno vzdušje bo poskrbela penina lokalnega proizvajalca, za povrnitev moči pa čaji, sveže sadje in kanapejčki z lokalnimi specialitetami – zaseko in mesom iz tunke (možni tudi vegetarijanski nadevi) in slaščico.

večerno razvajanje z nočitvijo -> 150€

Tematski paket

Ponujamo vam tudi wellness paket, ki ga sestavimo čisto po vaših željah.

Tako je možno pri vseh paketih za doplačilo dodati masažo po želji.

TERMINI

Dopoldanski termin - začetek od 9:00 do 11:00 in popoldanski termin - začetek od 17:00 do 19:00 oz. po dogovoru.
Nočni termin (19:00–9:00) oz. po dogovoru.

GRATIS "HITRI POBEG"

-na vsake 4 koriščene "KRALJEVSKE PAKETE", vam "HITRI POBEG" podarimo.

 

DARILNI BONI

Podarite wellness razvajanje svojim najbližjim. Na voljo so darilni boni za vse wellness programe, ki jih lahko sestavimo tudi po dogovoru. Kontaktirajte nas.

Masaža z razgledom

Wellness razvajanje, ki si ga morate privoščiti na vsakem oddihu

Za dodatno sprostitev vam nudimo tudi nabor masaž v sklopu wellness programa ali ob nastanitvi v apartmaju v naši zidanici. Nič ne bo tako ugodno vplivalo na vaše dobro počutje kot masaža na vašem oddihu, sploh če si jo lahko privoščite na sončni terasi ali kar na hribčku počitniške hiše na Jeruzalemu, ki nudi prečudovit razgled na pisano ter razgibano vinorodno pokrajino. 

 

Po napornem dnevu raziskovanja skritih kotičkov Slovenije je masaža kot nalašč za regeneracijo, saj stimulira in vzpodbudi krvni obtok ter vzpostavi uravnovešen pretok energije skozi celo telo. Prepustite se rokam izkušenega maserja ob pomirjujočih zvokih narave ter sončnem zahodu. Naj tovrstno sproščanje postane obvezni del razvajanja na dopustu.

*MASAŽE

športna

masaža

60 min -> 50€

45 min -> 30€

klasicna

masaža

60 min -> 40€

45 min -> 30€

refleksna

masaža

40 min -> 35€

masaža z vrocimi kamni

45 min -> 50€

kineziološki

trakovi

mali taping -> 10€

veliki taping -> 16€

bottom of page