Zidanice

Ste naveličani deliti najljubšo počitniško destinacijo z gručami turistov? Iščete neokrnjen kraj, kjer lahko ob čudovitem razgledu na spokojno naravo udobno preživite dopust ali preizkusite nove aktivnosti? Se želite po napornem in aktivnem dnevu maksimalno sprostiti v zasebnem wellnessu pod apartmajem? 

 

Najemite tradicionalno slovensko zidanico z vinsko kletjo, v kateri lahko preživite romantični vikend, družinske počitnice ali praznujete posebne priložnosti s prijatelji.

accommodation photo1.jpg

izjemna lokacija

Počitniška hiša Podhamer se nahaja na vrhu zasebnega hriba v Jeruzalemskih goricah, znameniti slovenski vinski pokrajini. Dostop je zagotovljen po privatni cesti, na kateri boste zagotovo srečali divjad, zato imejte kamero vedno pri roki!

unikatne storitve

Nastanitev v naši zidanici je prav posebna turistična izkušnja. Oba apartmaja imata krušno peč, vsi gostje pa lahko neomejeno uporabljajo še vinsko klet. Glede na število nočitev vam nudimo brezplačne termine za vstop v zasebni wellness kotiček s savno in jacuzzijem, celotno wellness ponudbo pa si lahko ogledate tukaj. Za piko na i vas na dom lahko obišče tudi naša izkušena maserka. Počitniška hiša Podhamer A ima zastekljeno teraso z biljardno mizo, ki je idealna za družabne večere. Gostom je na voljo sezonska zelenjava in sadje iz domačega vrta in sadovnjaka.

prijazen gostitelj

Gostom želim zagotoviti nepozabne počitnice, zato vam z veseljem svetujem in pomagam organizirati dnevne izlete in aktivnosti po Pomurju.